Over mij

Photo by cottonbro on Pexels.com

Hallo, ik ben Lieve, eenentwintig jaartjes jong en ik zit in de “bloei van mijn leven”. Althans, dat zou je denken.

Twintiger zijn: je kiest een studie (in mijn geval de studie Psychologie), verlaat het ouderlijk huis, neemt een bijbaan zodat je studieschuld de pan niet uit reist en als je denkt dat het leuke studentenleven kan gaan beginnen, komt de echte jij ineens om de hoek kijken.

Wie ben ik? Wat vind ik belangrijk in het leven? Wat vind ik van de wereld op dit moment en wat is mijn bijdrage hieraan? Maar ook: Hoe ga ik om met sociale verplichtingen? Heb ik de juiste mensen om mij heen? En hoe gedraag ik mij omtrent liefde en seks?

Veel van deze en veel meer (nóg persoonlijkere) vragen houden mij en jou bezig. Ik ben dit blog dan ook niet alleen gestart om mezelf te helpen, maar ook om jou te helpen met behulp van mijn psychologische kennis. Ik help mezelf door lekker van mij af te schrijven en ik help jou door je te informeren, inspireren, motiveren en door herkenbaarheid te creëren. Daarnaast is er ook ruimte voor jou om te reageren op mijn blogs en zélfs om jouw eigen verhaal bij mij achter te laten. Heel veel lees- en schrijfplezier!

Vraag, opmerking of iets te vertellen?

%d bloggers like this: